Bliv en dygtig fotograf?

Indsigt I Fotografering, Som Du Vil Drage Fordel Af

Fotografering er noget, som alle kan gøre. Du behøver ikke at være professionel eller har ekspertudstyr for at tage flotte billeder. Hvis du har nogle professionelle tips og forslag til, hvordan man gør det ordentligt, kan alle med et kamera tage billeder, som du vil være stolt af at vise.

Holde tingene så simpelt, når de forsøger at fange en stor skud. Du kan tage fantastiske billeder uden at spille med avancerede indstillinger.

Lær at spille med lukkerhastigheden. Du kan vælge at tage et hurtigt billede eller vælge en langsommere eksponering for at indfange et flow eller en bevægelse i sin helhed. Du bliver nødt til at eksperimentere med dette og finde, hvad slags hastighed matcher visse situationer. Dette er et spørgsmål om personlig stil snarere end en generel retningslinje at følge.

For at undgå røde øjne i dine fotografier, skal du sørge for, at dit kamera enten har indbygget røde øjne reduktion eller du ændre retningen af din flash. Hvis du gjorde skyde et billede, og det indeholder røde øjne, kan du nemt fjerne dem ved hjælp af en grafik software som Corel eller Photoshop.

Mens solrige dage kan se smuk i person, de er ikke så vidunderligt, når det kommer til at tage billeder. Det kaster mærkelige skygger og skaber blænding, også forårsager ujævne højdepunkter; ikke kun det, knibe øjnene sammen og ujævne højdepunkter. Tidlige morgener eller om aftenen er meget bedre valg for fotooptagelser.

Vær kreativ, når du skriver dine billeder. Fotografering handler om den visuelle effekt af dine billeder. Hvis det er et banalt element i en rodet baggrund, chancer er gode, at ingen vil sørge for at se på dit foto. Lær hvordan du opretter et godt foto, og derefter tage disse færdigheder og anvende dem til dine egne kreative ideer.

Nøglen til at tage gode billeder er altid at huske, at belysning er det vigtigste. Tænk på belysning hele tiden. Det er ligegyldigt, hvad kilden til belysningen er, men det er den elementære del af ethvert fotografi. Brug solen, en gadelampe, et spotlight eller endda computerskærmen til at fange noget lys og gøre en stor foto.

De fleste moderne digitale kameraer har en Flash-komponenter, der automatisk udruller, når lyset er svagt. Dette er fint for casual Snapshots, men for noget mere professionelt, kan du prøve at investere i en type ekstern flash-enhed, der vil give dig en bred vifte af lys.

Når du har fundet det billede, du ønsker at tage, Sørg for at bo stadig og ikke trække vejret. Selv minimal bevægelse på dit billede kommer ud forkert.

En god fotografering tip, der kan hjælpe dig, er at sikre din computerskærm er kalibreret. Det sidste, du ønsker, er at udskrive et billede kun for at finde ud af, at farverne er helt slukket. Kalibrere din computerskærm kan spare dig for en masse frustration og hjertesorg.

Før du tager dette billede, så sørg for at det vil bringe det bedste frem i dit fag! Få en fornemmelse af baggrunden for alle dine billeder. Vær opmærksom på ting i nærheden af og i det fjerne. Brug også det øje af din til at se, hvordan farve vil kontrast med motivet på dit billede. Hvis baggrunden og motivet ikke mesh godt, bør du finde et andet sted!

Når du har at gøre med lav belysning indstillinger, og du ikke har et stativ, så prøv at være opmærksom på din lukkertid. Sørg for, at den har en nævner, der er større end brændvidden af linsen. Ellers vil du ikke være i stand til at fange skarpe billeder.

At eksperimentere med fotografering, skal du sørge for at lege med lukkertider. En langsommere hastighed betyder, at lukkeren er åben længere og kan optage bevægelse. Billeder af et vandfald med en langsom lukkertid ville gøre vandet til at ligne en kontinuerlig bevægelse. Hurtigere lukkerhastigheder fange handling og er ofte bruges i sportsfotografering. Et billede af et vandfald i dette eksempel ville vise hver dråbe vand klart.

Sørg for, at dine billeder fortæller en historie ved at føre beskuerens øjne rundt om rammen. Må ikke bare snap et billede af en scene og forventer andre at se i det, hvad du gjorde. Prøv at indramme billedet på en måde, der skærer ud rod og fokuserer på dit motiv, mens du stadig giver en fornemmelse af omgivelserne for kontekst.

Tænk på den slags en idé, før du ønsker at tage først. Fotografi er ligesom kunst; Det viser igennem, når sans for detaljer og en velgennemtænkt plan er udført.

Altid skyde i forskellige vinkler, uanset hvad dit motiv er. Ikke alene vil dette give dig en række synspunkter at vælge imellem, vil det ofte overraske dig med et perspektiv, som du aldrig ville have overvejet. Lad emnet præsentere sig selv igen og igen, når du flytter objektivet i forskellige positioner.

Du har ikke altid brug for, at dine billeder skal laves med kameraet vandret, når du tager billeder. Du kan ofte lave et visuelt slående billede med dit kamera lodret. Zoom ind for at indfange interessante detaljer, eller zoome ud for at fange mennesker fra top til tå.

HAR HC colapatter????

Som du kan se fra de tips, du læser her, er der en masse enkle ting, som alle kan gøre for at tage bedre billeder. Vores billeder er snapshots i tid, minder og mennesker, som vi ønsker at huske og værne om for evigt. Kom i gang nu med alle disse gode ideer.

Leave a comment