De professionelle fotografer

Tips Til At Hjælpe Begyndelsen Fotografer Tage Flotte Billeder!

I en verden af fotografering, er der masser af gode ressourcer til rådighed for både nye og erfarne fotografer både. Der er mange programmer, e-guider, bøger, videoer og andre tilgængelige ressourcer. Dette sæt af tips indeholder nogle af de bedste råd til at hjælpe en god fotograf bliver en stor fotograf.

Når du har spottet emnet for dit billede, så sørg for at tage dit skød med det samme. Dette gælder især, hvis dit motiv er et levende væsen, såsom et barn eller dyr. Da opholder sig i en stilling i lang tid er svært for dyr og børn, du vil være sikker på at du får den positur, du ønsker.

Vær opmærksom på din baggrund. Din primære fokus skal være på objektet, men du skal bruge baggrunden til at understøtte den. Undgå unødvendige distraktioner og rengør din baggrund for at rapportere opmærksomheden på dit objekt. Spil med streger og perspektiv i din baggrund for at komplimentere formen på dit objekt.

Forstå og Lær dit kamera at kende. Selv om dette lyder simpelt, mange mennesker har aldrig selv læst instruktionerne om, hvordan man betjener deres kamera. Få at vide og forstå de forskellige menuer og funktioner på hver knap på det, så når du skal bruge en bestemt funktion, du ved, hvor du finder det, og at kameraet kan udføre det.

En stor fotografering tip er at altid være opmærksom på dine omgivelser. Du må ikke slukke for dit kreative syn, når du ikke har et kamera i nærheden. Du bør altid se på ting og visualisere. Dette er en fantastisk måde at holde frisk kreativt og altid blive inspireret.

En god fotografering tip er at minde dig selv, at mindre er mere. Tror ikke, at ved at tilføje flere ting til dit skød, at du vil gøre det mere interessant. Hvis der er noget, vil flere ting kun forvirre din seer. Enkelhed er noget, du skal huske på, når du skriver fotografier.

Prøv at ramme omkring dine hver af dine billeder. Prøv at få en unik ramme lavet af naturlige materialer i de billeder, du tager. Dette kan være en god måde at øve sammensætning på.

Hvis du er nødt til at bruge din flash, derefter holde dit motiv væk fra vægge, især dem, der er lyse. At have en travl baggrund eller en, der er mørk vil minimere den mørke eller barske skygge, der kommer med at bruge en flash. Den bedste løsning er dog at have nok lys, at du ikke har brug for en flash.

Herunder nogle af de byer i Østjylland vi har fotograferet i:

Mange professionelle fotografer foretrækker et specifikt navne mærke, men du skal også huske, at der er andre producenter, hvis produkter kan arbejde rigtig godt.

Du kan få noget til at se interessant ud ved at justere kameraets indstillinger, optage billedet fra en anden vinkel eller bruge forskelligt lys. Eksperimenter med alle disse ting, før du går ud for at tage dit planlagte skud.

For at få et interessant fotografi, lege med belysningen. Hvis den naturlige belysning ikke er perfekt, ikke føler behov for at ty til dit kameras blitz. Leg med skyggerne på scenen, eller Flyt motivet ind i lyset og lad mørket fjerne baggrunden bag dem. Der er mange måder at spille med lys, der måske i første omgang synes mindre end gunstige, men arbejde ud godt i sidste ende.

Varier din belysning, når du tager flere billeder. Det er sværere at gøre i naturligt lys, men du bør justere lysniveauer når det er muligt at se de forskellige effekter lys vil have på din billed sammensætning. Hold belysningen behageligt for dine, og i overensstemmelse med dine valgte farveskemaer.

Vær opmærksom på, hvilken optagetilstand du befinder dig i. For eksempel, du har brug for at vide, at når du beslutter dig for at skyde i RAW, at du ikke vil have forudindstillede rettelser, som du kan bruge, når du uploader dem på computeren. Du vil dog have meget bedre post produktion kvalitet output fra dette foto format.

Kend alle reglerne for vellykket fotografering, før du beslutter dig for at forsøge at bryde nogen af disse regler. De er alle på plads for at hjælpe dig med at undgå at lave fotografiske fejl, som du ikke kan fortryde. Men når du kender og forstår reglerne, kan du finde det lettere at afvige fra dem og gøre fotografiske kunst.

EN god fotografering trick er altid at tænke balance, når du skriver dine fotografier. Hvis du for eksempel har mørke skygger i højre side af dit billede, skal du føje noget til venstre side af billedet for at afbalancere det.

Overvej at prøve sort-hvid film for at variere din fotografering. Du tror måske, at sort og hvid er gammeldags eller forældet. Faktisk sort og hvid film er den valgte film medier af Master fotografer over hele verden. Du kan nemt krydre en kedelig farvefoto ved at gøre det i sort og hvid.

En god fotografering trick, der kan hjælpe dig ud, er at holde vejret, før du tager et billede. Holde vejret vil give dig mulighed for at tage et klart skud. Ideelt set skal du bruge et stativ, men denne enkle trick kan hjælpe med at forhindre dig i at få slørede billeder.

Vær opmærksom på belysning. Hold solen bag dig, medmindre du ønsker en silhuet effekt på dit billede, hvor motivet vises sort mod den oplyste baggrund. Også notere skygger, da de enten kan gøre et foto mere dramatisk og interessant, eller distrahere fra detaljer afhængigt af deres placering.

Du kan få nogle interessante effekter ved at spille med lukkerhastigheden. Dette er især nyttigt, når du fotograferer sportsbegivenheder. En anden mulighed er at understrege motion-blur-funktionen med en langsommere lukkertid. Vandfald og vandløb er særligt imponerende, når skudt med denne særlige metode.

Efter at have læst disse tips, kan du begynde at forstå, hvad det tager at blive en stor fotograf. Der er en masse oplysninger at have, og du skal vide, hvordan man anvender det. Med dette i tankerne, kan du raffinere dine egne metoder og begynde at tage bedre fotografier.

Leave a comment